مشاوره حقوقی رایگان - هزینه انگشت نگاری

با سلام. اگه شخصی فوت کنه و بعد از فوتش دست نوشته ای رو بشه که نشون میده سهم الارث خودش رو به دو برادرش واگذار کرده و برادرها زیر برگه رو انگشت زده باشن؛ اما فرزندان متوفی به صحت اثر انگشت پدرشون شک دارن و میخوان اون دست نوشته رو به همراه نمونه اثر انگشت پدرشون که خودشون در اختیار دارن بفرستن برای خط شناسی و انگشت نگاری (البته از طریق دادگاه). خواستم بدونم انگشت نگاریش توسط آگاهی مشمول هزینه میشه؟ چون از یه وکیل شنیدم که چون جزو خدمات دولتیه هزینه ای نداره (استان گیلان هستیم)

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای تشخیص خط یاانگشت به کارشناس ارجاع میدهندکه هزینه دارد،هزینه اش زیادنیست.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی هزینه می شه.یاالله