مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف حسابهای بانکی

بعد از جدایی، همسرم از طریق اداره ثبت و اسناد طلب مهریه نمود، با توجه به نداشتن اموال و ملک و دارا بودن همسر و فرزند یک چهارم از حقوق را کسر نمودند، و هر ماه به حساب واریز میشود، کلیه حسابهای بانکی توقیف شده اند و مسئول اجرایی اداره ثبت میگه باید زوجه اجازه رفع توقیفی بده آیا اگر مهریه اقساطی شده چرا بقیه حسابهای بانکیم توقیفه؟ چکار کنم که رفع توقیف بشن ؟ با سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طی لایحه ای با ضمیمه کردن رای اعسار و تقسیط درخواست رفع توقیف کنید