مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام وقت بخیر، خواهشا کمکم کنید
بنده حدود یک ماه پیش با خانواده همسرم دچار درگیری شدیم و اونها با پلیس تماس گرفتن، وقتی پلیس اومد اونا ادعا کردن ک من مشروب مصرف کردم و نهایتا به پزشک قانونی رفتیم و متاسفانه تست الکل تنفسی من مثبت شد،اما من حدود یک ساعت قبل دندون پزشکی بودم و دندونمو پر کرده بودم،همچنین بعد از درگیری چون به صورتم ضربه وارد شده بود از اسپری لیدوکائین استفاده کردم،من تو مرحله دادرسی هم گواهی دندانپزشکی رو ارائه دادم و هم اینکه به هیچ عنوان زیر بار نرفتم و اقرار نکردم اما متاسفانه تو قرار نهایی دادیار نوشته که مصرف مسکر محرز و مسلمه و منو به دادگاه کیفری ارجاع دادن،حالا سوالم اینه آیا ممکنه تو دادگاه کیفری با یه دفاعیه مناسب تبرئه بشم، باید چی بگم درضمن وکیل هم گرفتم، آیا امکان تبرئه من وجود داره، آخه زندگیمو تحت تاثیر میذاره، چون همسرم و خونوادش در نهایت بی انصافی نتیجه تست و قرار نهایی رو به محل حراست کارم آوردن درصورتی که هنوز حکم قطعی صادر نشده و برام شدیدا مشکل سازی کردن، خواهشا کمکم کنید ممنون میشم، واقعا زندگیمو بهم ریختن. قرار نهایی دادسرا رو هم خدمتتون ارسال کردم.

پاسخ ها :

زاده سید حسین رحیمی

زاده سید حسین رحیمی :

استان :

باسلام.امکان تبرئه شما با چنین فرضی وجود داره و قطعا وکیل شما از عهده این کار برمیاد،به نظر میرسه بهترین راهکار برای شما حفظ آرامش و اطمینان به کار وکیل محترمتان باشه.