مشاوره حقوقی رایگان - قرار رد دادخواست/درخواست صادر شد

باسلام. شخصی براساس ادعای علیه بنده برای ابطال مبایعه نامه شکایت کرد در دادگاه بدوی محکوم شد و در مهلت 20 روزه که باید به رای اعتراض میکرد تا تجدیدنظرخواهی انجام دهد اعتراض نکرد و پس از مهلت مقرر پرونده را برای فرجام خواهی برد دیوانعالی کشور حدودا 5ماه میگذرد الان تو سامانه نگاه میکنم نوشته در قسمت روند کار پرونده نسبت به دعوی قرار رد دادخواست درخواست صادر شد معنی این قرار چیست؟ و با پایان کار پرونده به شعبه برمیگردد؟

پاسخ ها :

زاده سید حسین رحیمی

زاده سید حسین رحیمی :

استان :

سلام.درست متوجه منظور شما نشدم اما وقتی مهلت تجدید نظرخواهی به اتمام میرسه رای قطعی محسوب میشه و در صورتی امکان فرجام خواهی وجود داره که خواسته بیش از مبلغ20میلیون ریال باشه یا بیش از این مبلغ مقوم شده باشه که در اون صورت هم دیوان وارد ماهیت نمیشه و مسائل شکلی رو بررسی میکنه،معمولا هم همان نتیجه تایید میشه چون موارد شکلی غالبا رعایت میشن.با پایان کار پرونده به شعبه بدوی عودت داده میشه تا به واحد بایگانی ارسال بشه.