مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم استماع دعوا

سلام. لطفا این متن رو به زبان روان ترجمه کنید. خواهش می کنم.
در خصوص دعوای آقایان.... به طرفیت خانم ها و آقایان......... به خواسته های:
1. اعتراض ثالث به عملیات اجرایی در پرونده کلاسه.... در این مرجع
2. توقیف عملیات اجرایی در همان پرونده، نسبت به خواسته ی ردیف اول با توجه به این که دادنامه صادره در پرونده استنادی به شماره.... مورخ.... حاوی دستور فروش مال غیر منقول است لذا بدوا مستلزم الزام خواندگان به تنظیم سند رسمی مشاعی نسبت به چهار دانگ مورد ادعا هست مضافا این که انحصارورثه ی موصی به خواندگان از سوی خواهان ها مشخص نشده است لذا دعوای مطروحه را در این قسمت با کیفیت مطروحه کنونی مطابق قانون و قابل استماع ندانسته و با استناد به ماده ی 2 از قانون آیین دادرسی مدنی دادگاه های عمومی انقلاب قرار عدم استماع دعوا صادر و اعلام می‌گردد، نسبت به درخواست مطروحه در ردیف دوم نیز بنابه مراتب مذکور و اتخاذ تصمیم نسبت به اصل دعوا با استناد به مواد 24 و 146 و 147 از قانون اجرای احکام مدنی قرار رد درخواست صادر و اعلام می‌گردد، رای صادره در قسمت اول ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در دادگاه محترم تجدید نظر استان خراسان رضوی است و در قسمت دوم قطعی است.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

جهت صدور رای ابتدامیبایست انحصار ورثه انجام و مدرک ان در پرونده موجود باشد و ثانیا الزام خواندکان به انتقال سند رو هم بخپاهید.چپن از این نظر ناقص بوده فعلا قابلیت رسیدگی ندارد