مشاوره حقوقی رایگان - راجب قرارداد برق کشی

سلام و درود ... ببخشید میخواستم بدونم هر سال چند درصد روی قرارداد بین طرفین اضافه میشه چون من از کسی پرسیدم سالی 5 درصد اضافه میشه ... پدر بنده برق کشی یک مجتمعی و صفر تا صد انجام داده و در حال حالر فوت کردن ... من خودم برق کشی میکنم و سر در میارم و واسه ادامه کار و تسویه حساب رفتم جلو .... ولی یه سری جاها به مشکل خوردم طرف میگه من با پدر شما صفر تا صد یه واحد و 250 هزار تومن بستم یه حرف خنده داره اصلا ... 120 متر واحد سیم کشی و ... کلا روشن تحویل بدی 250 ؟
من نگاه کردم دیدم قراردادشون واسه سال 89 میباشد میخواستم بدونم 250 تومن واسه الانم صدق میکنه؟ و از طرفی اگه بخوام از راه قانون برم جلو میتونم کاری کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

از مسیر قانونی پیگیر باشید