مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه این پرونده چیست

عرض ادب و احترام،
اول از شما تشکر میکنم بابت لطفی که وظیفه تان نیست ولی انجام میدهید.
متن پرونده در ثنا این هست

*نسبت به شکایت اقای م. علیه خانم ز. و آقای س. مبنی بر تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات طی شماره .... مورخ 1397/10/27 قرار منع تعقيب صادر شد.
6-در تاریخ 1397/10/28 وقت نظارت به لحاظ عدم اعاده پرونده از اظهارنظر تجدید و برای تاریخ 1397/11/12 تعیین گردید
7-ابلاغیه شماره .... مورخ 1397/11/22 مربوط به آقای م. در تاریخ 1397/11/22 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
8-ابلاغیه مورخ 1397/11/22 جهت ابلاغ دادنامه شماره .... مورخ 1397/10/27 برای آقای م. صادر شد*

و اخرین تغییر پرونده در همان 27/10/97 درج شده.
ایا رفته تجدید نظر و قرار منع تعقیب نقض شده؟
امکان داره متهمین محکوم شده باشن؟
با توجه به حدود 1.5 سال هیچ پیامی نیامده در سامانه.
ممنون از شما بزرگواران.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.با این توضیحات فوق نمی توان پاسخ مناسبی داد

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با توجه به عدم‌ اعتراض از ناحیه شاکی قرار منع تعقیب قطعی شده است