مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اطلاع از روند پرونده

چگونه از روند پرونده‌های موضوع و نتیجه خوب بوده اطلاع داشته باشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سوال کلی است
موضوع باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد
فلذا به صرف آنچه در سوال آمده امکان پاسخ دقیق نمیباشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به سایت عدل ایران www.adliran.ir وارد شوید در قسمت اطلاع رسانی پرونده اشخاص حقیقی وارد شوید روند پرونده کامل مشخص است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

روند کار پرونده‌از طریق سامانه سخا قوه قضاییه قابل ملاحظه است….

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق برنامه عدالت همراه یا سایت عدل ایران

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به سایت عدل ایران مراجعه نمایید یا حضورا از طریق شعبه پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مراجعه به ثنای خود یا یا مرجع قضایی مربوطه

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سایت عدل ایران
جستجوی پرونده برای اشخاص حقیقی و...

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
سوال شما مشخص نیست در صورت امکان سوال خود را واضح مطرح نمایید.
شما برای اطلاع از روند پرونده های خود می توانید از طریق سامانه عدل ایران اطلاع یابید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سامانه ثنا می توانید روند پرونده را مشاهده کنید.
و یا اینکه می توانید درخواست مطالعه پرونده بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی به سایت عدلیران مراجعه بفرمائید و در قسمت روند پرونده ها ، با وارد کردن شماره پرونده از روند پرونده خویش در محاکم قضایی با خبر شوید .

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

سایت عدل ایران اطلاع رسانی پرونده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مراجعه حضوری و مطالعه پرونده می توانید اطلاعات دقیقی بدست آورید اطلاعات مندرج در ثنا محدود هستند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر اطلاعات رسانی پرونده موجود است در سایت عدل ایران ولی توصیه ما به شما این است که پیگیری نکنید چرا که کاملا حقوقی است و با تاخیر ممکن است اطلاع رسانی شود ابلاغ جدید و مهم به شما پیامک شده پس نیازی به دیدن اطلاعات پرونده ندارید جز فکر مشغولی برای شما چیز دیگری ندارد چرا که اطلاعات پرونده کاملا حقوقی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
به سامانه اطلاع رسانی پرونده مراجعه کنید