مشاوره حقوقی رایگان - اتهام افترا و تهمت انتسابی

سلام.درخصوص سوالات قبلیم که خانه بنده بعد 2 یا بیشتر بعداز ترک منزل واعتراض به بردن گوشی وسیم کارت والان که با اسکرین شات مدعی افترا و تهمت از سوی بنده شده در حالی که هنوز پرونده به دادیاری ارجاع و بنده دفاعیه خود را همراه با اعتراف بردن گوشی و...مطرح نموده ام حال پیامک ثبت شکواییه با شماره پرونده و....بهم ارسال شده که پرونده به دادستانی ارجاع گردیده. خواستم ببینم چون پرونده قابل مشاهده نیست. جهت محکوم بودن یا نبودن چگونه میتوان فهمید تا ضامن پیدا کنم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در جلسه اول دادسرا ، همراه خود ضامن معرفی نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تا رمانیکه به شعبه ارجاع نشود محکومیت یا رد شکایتی وجود ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید ابتدا محکومیت دادسرا صادر بعد ضامن پیدا کنید و اقدام کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است با خود در صورت احضار ضامن ببرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فعلا شما متهم هستید و بعد از ارجاع پرونده می‌توانید دفاعیات خود را داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر حکم محکومیت صادر شود در پیامک می نویسد ابلاغ دادنامه یا قرار نهایی در حساب کاربری شما قرار گرفت .
اگر پیامک ثبت شکواییه آمده یعنی قعلا شکایت علیه شما مطرح شده و برای دفاع باید آماده باشید

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

درود
سوال شما مبهم میباشد
سوال خود را مجدد به صورت واضح مطرح نمایید
از شعبه مورد نظر نیز میتوانید پیگیری نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام برای تفهیم اتهام، منتظر بمانید تا شعبه شما را احضار کند

شکوفه ملک

سرکار خانم شکوفه ملک :

سلام اگر ادله و مدارک شاکی در نظر بازپرس یا دادیار کافی باشه شما رو از طریق ابلاغیه ثنا احضار میکنن و میتونین دفاع کنید و ضامن ببرید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز سوالات قبلی شما رو هیچگدام از همکاران حضور ذهن ندارن لطفا کامل سوالتون رو مطرح کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باید منتظر باشید تا پرونده به شعبه ارجاع شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جهت اطمینان در حالت کلی در جلسه اول رسیدگی همراه با خودتان وثیقه یا ضامن ببرید ، برای کسب اطلاعات تکمیلی به شعبه مربوطه حضورا مراجعه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام بعد از تشکیل جلسه رسیدگی در دادسرا قرار برای شما صادر خواهد شد که یا وثیقه است یا کفالت

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

موضوع را حضوری از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید‌.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود به شعبه مراجعه کنید