مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم صادر شده پرونده آدم ربایی

سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم.
خواهشمندم جواب سوالم رو بدید.
من را حدود یک ماه قبل عید ربودند و این که دوستم شاهد این ماجرا بود. بعد از این که من را پیاده کردند. دوستم با متهم ردیف دو دعوایش شد. در صورتی که متهم ردیف اول مقصر اصلی است. به خاطر همین شهادتش رد شد و در این حال خود متهم ردیف اول گفته که من سوارش کردم و دو نفر دیگری وجود نداشتن که با زور سوارش کنیم. حکم منع تعقیب صادر شد حالا من برای اعتراض یک لایحه وکیلم تنظیم کرده که حکم، توجهی و دقتی به پرونده نداشته. جناب بازپرس و من دو تا شاهد دیگر که در آن مکان ماجرا را دیده بودند، پیدا کردم و شهادتشون رو محضری گرفتم و گذاشتم داخل پرونده. حالا میخوام بدونم این اعتراض با دو شاهد جدید و لایحه قبول میشه؟ سوال دوم این که جواب تجدید نظر کی میاد؟ هر تصمیمی که گرفته بشه برایم پیامک میاد؟ خواهشمندم جواب داده بشه.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.از الان هیچ چیز مشخص نیست باید دفاع لازم را خودتان یا وکیل با تجربه صورت دهد