مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

سلام روز بخیر عموی بنده فرزندی نداشته اند و یک وصیتنامه دستنویس دارن که شاهدی امضا نکرده ایا وصیت نامه اعتبار دارد. چنانچه اعتبار داشته باشد آیا فقط برای یک سوم باید وصیت اجرا شود یا کل اموال؟
و سوال بعدی اینکه دو ماه بعد از فوت ایشون به ما خبر دادن که فوت شده. خانواده همسرشون میتونستن از اموال ایشون تو بانک نقدینگی خارج کنن؟
و آیا نباید همون موقع که عموم فوت شدن به پدر من خبر میدادن و اموال رو مصادره کنن تا تکلیف ورثه مشخص بشه؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

در صورت ثبوت قابل استناد است و تا یک سوم اعمال میشود
برداشت از حساب منوط به ارایه گواهی انحصار وراثت است و چنانچه اینکار انجام شده باشد قابل پیگیری است

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. وصیت نامه عادی نیز تا یم سوم اموال نافذ و مازاد بر آن غیر نافذ است. شما باید از طریق دادگاه حکم تنفیذ وصیت نامه را بگیرید. 09122611762 تماس بگیرید جهت توضیحات بیشتر