مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم حضور

با سلام.
بنده یک واحد آپارتمان در سال 97 فروختم و تاریخ پرداخت ده درصد باقیمانده ثمن معامله را، اسفند 98 تعیین کردیم. خریدار در تاریخ مشخص شده در دفترخانه حاضر نشد و من گواهی عدم حضور را گرفتم. دو ماه بعد پول ایشان برای سند زدن آماده شد و سند را به نام ایشان زدم. سوال من این است که الان که چهار ماه از تاریخ سند زدن می گذرد، گواهی عدم حضور اعتبار دارد و من میتوانم شکایت کنم و خسارت دریافت کنم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

اعتبار گواهی عدم حضور در دادگاه خسارت تاخیر در پرداخت مابقی ثمن معامله خسارت تاخیر در پرداخت ثمن معامله ملک تاخیر در تنظیم سند ملک گواهی عدم حضور در دفترخانه خسارت خرید و فروش ملک