مشاوره حقوقی رایگان - آیا گواهی حضور محضر اعتبار قانونی دارد

سلام من سال 97 آپارتمان به صورت پیش فروش خریدم دویست میلیون پرداخت کردم صد میلیون آن باقی ماند که زمان تحویل ملک پرداخت کنم روز محضر فروشنده نیامد و من گواهی عدم حضورش را از محضر گرفتم حالا تو دادگاه وکیل فروشنده گفته که این گواهی عدم حضور چون بدون چک بین بانکی گرفته شده اعتباری ندارد در حالیکه روز اخذ گواهی مبلغ بدهکاری در حساب بانکی اینجانب بوده است و به اطلاع محضردار هم رساندم ولی محضردار چک بین بانکی از من طلب نکرد بر اساس مبایعه نامه گواهی عدم حضور را برای اینجانب صادر نمود آیا این گواهی عدم حضور در دادگاه اعتبار قانونی دارد و می شود به آن استناد کرد متشکرم و سپاسگزارم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بله. این گواهی اعتبار دارد و ایرادی ندارد می توانید مستند قرار دهید.