مشاوره حقوقی رایگان - در مورد گنج یاب

با سلام ایا استفاده از گنج یاب قانونیه و اگر نه پس چرا به راحتی تبلیغ میشه با شماره موبایلشون و در چه صورتی مجاز میباشد، مرا از سردر گمی در بیارید خداوند خیرتان دهد، شاید در اینده پول داشته باشم و کرایه نمایم. برای همین پرسیدم و زمین خانه ویران شده روستایی داریم که میگویند گنج دارد زمینش نمیدانم شاید هم باشد.

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

گنج یاب اگردرحال یافتن گنج درمکان هایی خاص که توسط دولت مشخص شدند باشد جرم است