مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل

درود. با حکم قضایی به منظور کشف و ضبط اسلحه وارد خانه شدند اسلحه جواز داشت و نتونستن ببرن اما سیستم معدن یاب دارای سند معتبر را با خودشون بردند و گفتند این گنجیاب هست.ایا قانونیه این کار؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر مجوز نگهداری دارید میتوانید درخواست استرداد بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دستور قضایی آنها بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سیستم معدن باب دارای مجوز باشد چنین حقی ندارند و شما می توانید علیه مامورین از طریق بازرسی شکایت خود را پیگیری کنید و از طرفی می توانید از شعبه ای که دستور داده موضوع را پیگیری کنید و اگر قاضی نیز تخلف کرده باشد از طریق دادسرای انتظامی قضات یا بازرسی موضوع را پیگیری کنید.
به هر حال اگر برای سیستم معدن باب مجوز داشته باشید مشکلی پیش نمیاد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر گنج یاب نباشد جای نگرانی نیست برای شما....
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر بلااستفاده و قانونی باشد به شما مسترد می‌شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت داشتن مجوز درخواست استرداد آنرا بنمایید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر مجوز داری و در رابطه با کار شماست مشکلی نداره

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بستگی به مفاد حکم تفتیش که قاضی صادرنموده دارد .
همچنین نوع اتهام یا اتهامات

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت داشتن مجوزات لازم میتوانید آن را پس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ضابط دادگستری فقط و فقط بایستی در محدوده حکم قضایی که به وی صادر شده است اقدام کند. در صورتی که در حکم قضایی فقط ضبط اسلحه عنوان شده باشد ضابط حق ندارد که وسیله دیگری را هر چند به ظن خودش غیرقانونی است ضبط کند. در حالی که اصلا معدن یاب مورد اشاره دارای مجوز نیز بوده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مجوز داشتید از طریق بازرسی شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر یک حکم قضایی به منظور کشف و ضبط اسلحه صادر شده است، بررسی و ضبط هر موضوع دیگری که دارای ارتباط نزدیکی با اسلحه نداشته باشد، اعم از گنج یاب‌ها، نادرست به نظر می‌رسد. در صورتی که احساس می‌کنید حقوق شما تضییع شده است، بهتر است با یک وکیل تماس بگیرید تا درباره حقوق و تعهدات شما مشاوره دریافت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مجوز در این خصوص دارید می توانید از طریق سامانه 197 اقدام به شکایت علیه ضابطین نمایید و موضوع را از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ظاهرا خیر.
تنها مفاد حکم قضایی معتبر است ایا فقط سلاح یا هر وسیله غیر قانونی؟

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر می باشد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
شما میفرمایید سند و مجوز دارد؟؟ پس توقیفشان غیر قانونیست
پیشنهاد میکنم مشاوره تلفنی یا حضوری با یکی از همکاران داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورت داشتن مجوز درخواست استرداد آنرا بنمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله امکان دارد ولی اگر مجوز ارائه دادید قابلیت پیگیری است

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام، خیر قانونی نیست با توجه به اصل مشروعیت نحوه تحصیل ادله

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

اگر سیستم معدن باب دارای مجوز باشد چنین حقی ندارند

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
درصورتی که مجوز دارید خیر

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند مشاوره و رؤيت مدارك و پرونده است