مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به عنوان مهریه

پدر بنده سال 62 یک و نیم دانگ از زمین مسکونی مشاع را بصورت قولنامه در حین عقد بعنوان مهریه با امضای 10 شاهد بنام همسر بنده زد پس از چندین سال بعلت کهولت سن و فراموشی یا هر دلیل دیگری آن سهم را به شخصی دیگری که در شهر بعنوان یک روحانی بود جهت اهدا به مسجد میبخشد و سند میزند، حال چندین سال از فوت پدر بنده و آن روحانی میگذرد و از نظر شرعی حکم مهریه همسر ما چه میشود، آیا امکان باز پس گیری سهمش هست؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست اثبات وقوع معامله مهریه وابطال سنداتتقال توسط همسرعلیه کلیه وراث و مسجدواداره اوقاف تقدیم دادگاه نماید.

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
در صورت اثبات اصالت سند موصوف از آنجایی که انتقال به شما مقدم بوده است امکان رسیدن به نتیجه هرچند دشوار میسور است