مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی بدوی کیفری جرحی

دروود فروان
بنده شاکی پرونده جرحی که در اعتراض اول حکم قاضی که به مرکز استان رفت.
حکم حبس به حکم تعزیری عوض شد فقط
قسمت اجرای احکام کیفری مورخ 11/11/1396 مختومه شدن پرونده به دليل اجرای حكم رو اعلام و
با علت طرح اجرای حکم نسبت به اتهام ضرب و جرح عمدی و محکومیت ديات - ارش/جريمه مالی(ريال) در تاریخ 16/11/1396 مجددا ثبت گردید
اعلام کرده
و
با علت طرح رسيدگي بدوي و موضوع خواسته اعسار از پرداخت محكوم به به شعبه 101 دادگاه كيفري دو(101 جزايي سابق) ارجاع و در تاریخ 09/12/1396 ثبت گردید
آیا دوباره ثابت کرد ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

آیا دوباره به خود دعوا و آثار اون میپردازن؟

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام خیر برای فقط رسیدگی به اعسار است و در خصوص دعوا قطعیت دارد موفق باشید