مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نسب و اخذ شناسنامه

باسلام وقت بخیر من و برادرم تابعیت ایران هستیم ولیکن شناسنامه نداریم و برادران ناتنی(مادر جدا) و از پدر یکی هستیم دارای مدارک میباشند ولیکن پدر در قید حیات درخواست نداده. و ما بعد در خواست ومراجعه به آزمایش DNI با برادران و اثبات برادری هنوز کاری از سوی اداره مربوطه صورت نگرفته است لطفن راهنمایی کنید با چه و کیلی و چه راه حلی به حق خودمان برسیم ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تنهاراه آن ازطریق دادگاه باشهادت شهود ویاآزمایشDNIامکان پذیراست.موفق باشید

پرسشگر :

سلام بزرگوار.این اقدامات انجام داده ایم باشهادت شهود وحتی جواب مثبت ازمایش DNIولی هنوز بعد گذشت سه سال پاسخی دریافت نکردیم.ایا نیاز به وکیل مجرب هست

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم از طریق دادگاه وعندالامکان استخدام وکیل.یاالله