مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام خدمت وکلای عزیز
خانم برادر بنده بدون اجازه همسر از خونه خارج شده و یک دست نوشته و پیامک مبنی بر اینکه دیگر نمی خواهد این زندگی ادامه داشته باشد و کل لباس ها و طلاها رو برداشته و رفته برادرم هم رفته قفل درو عوض کرده ، ولی همسرش شب برگشته ولی با در بسته روبرو شده و به پلیس اطلاع داده
برادرم هم اصلا قصد برگردوندن زنش رو نداره و حاضر به پرداخت نفقه و مهریه هستن
آیا زنش میتونه بخاطر در بسته با وجود دست نوشته و پیامک ها برادرمو محکوم کنه ؟؟؟

پاسخ ها :

سیروس ایمانی

سیروس ایمانی:

سلام
نخير خانم برادر شما فقط ميتواند از جهت ترك انفاق شكايت كند كه با توجه به اون دست نوشته برادر شما ميتونه از خودش بعلت ترك اختياري منزل و ناشزه بودن خانم دفاع كنه. جهت اطلاع بيستر و دقيق تر بايد تماس بگيريد. با احترام سيروس ايماني