مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

باسلام خدمت شما عزیزان بعد از فوت پدرم مادرم خواست خانه را عوض کند چون سه نفر از خواهرانم صغیر بودند اداره سرپرستی نیم دانگ بنام هرکدام از خواهرانم کرد تا به سن قانونی برسند بعدا که بچه ها بزرگ شدند مادرم نرفت تا سند را درست کند الان مادرم یک سال است فوت کرده خواهرها میگویند سند چون بنام ما خورده مال ماست چکار باید بکنیم ایا اداره سرپرستی این کار را کرده درست بوده مگر همه بچه ها از کل خانه ارث نمیبرند با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.احتمالاً سرپرستی حق السهم خواهران را در آن زمان تقسیم کرده که اگر غیر این باشد جای شکایت دارد.یاالله