مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتورسیکلت

با سلام. موتور سیکلت که به صورت قولنامه ای فروخته شده و خریدار بابت فک پلاک و انتقال سند مراجعه نکند، اگر درخواست توقیف پلاک توسط فروشنده داده شود آیا هرگونه سواستفاده از پلاک شامل حال فروشنده میشود؟ آیا فروشنده نیز تحت پیگرد خواهد بود؟

پاسخ ها :

توقیف موتور سیکلت به دلیل عدم تعویض پلاک عدم تعویض پلاک موتور سیکلت توسط خریدار تعویض پلاک موتور سیکلت تعویض پلاک پلاک موتور سیکلت موتور سیکلت