مشاوره حقوقی رایگان - ارزش معاملاتی منطقه ملک

سلام
جهت دادخواست فسخ اجاره نامه بعلت تخطی مستاجر به خدمات قضایی مراجعه کردم از من ارزش معاملاتی منطقه ملک را خواستند تا دادخواست بزنند. این ارزش معاملاتی را برای چه خواستند و به چه صورت در هزینه دادخواست تاثیر دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در بعضی از دعاوی هزینه دادرسی بر اساس ارزش معاملاتی منطقه محاسبه خواهد شد

یک وکیل

سلام، به علت غیرمنقول بودن قید قیمت منطقه ای در مقررات است که از ارزش واقعی بسیار کمتر است بنابراین تاثیر خیلی قابل توجه اصولا ایجاد نمی کند.

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
هزینه ی دادرسی بر اساس قیمت متطقه ای ملک محاسبه می شود و از شما دریافت خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست برای محاسبه صلاحیت وهزینه دادرسی تقویم می گردد لذا ارزش منطقه ای در دعاوی مالی ملاک ست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ارزش ملک به جهت تعیین مرجع صالح رسیدگی و قابلیت اعتراض و تجدید نظر خواهی است می توانید 20100000 ریال تقویم کنید تا هم قابل تجدید نظر و هم قابل اعتراض باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دفتر خدمات قضایی باید خودش محاسبه کند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر روی میزان خواسته و هزینه دادرسی موثر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تاثیرش فقط برای هزینه دادرسی است نگران نباش واقعیت را بنویس

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

ارزش معملاتی برای محاسبه هزینه دادرسی میباشد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
فقط از نظرهزینه دادرسی مهم
.ارزش ملک شما نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اين رقم جهت تعيين و محاسبه قانوني مبلغ خواسته دادخواست و هزينه دادرسي است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در بعضی از دعاوی ، هزینه دادرسی بر اساس ارزش معاملاتی منطقه محاسبه خواهد شد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای محاسبه هزینه دادرسی.
ارزش منظقه ای که اداره ثبت به دادگاهها و دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اعلام میکند بسیار ناچیز تر از قیمت واقعی است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بر اساس قیمت متطقه ای ملک محاسبه می شود.

سید مجید رمضانی

جناب آقای سید مجید رمضانی :

سلام قیمتی کمتر از قیمت واقعی می‌باشد و تاثیر چندانی در هزینه دادرسی ندارد و برای اموال غیرمنقول لحاظ میشود