مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

سلام اگر در مبایعه نامه آدرس دقیق ملک مورد معامله نوشته نشده و مبلغ بیع نامه هم نوشته نشده اعتبار دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام اقای غفاری این مبایعه نامه در بنگاه معاملات ملکی نوشته نشده است توسط شخصی نوشته شده که حتی نمی دانسته ملک مذکور بنام چه شخصی است و مبلغ بیع نامه در ان ذکر نشده امکان داره بیشتر توضیح دهید.ممنون

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پس کجاراخریدند،درخریدبایدثمن وجودداشته باشد،مگرصلح یاهبه وامثال آن باشد،اعتبارندارد.موفق باشید