مشاوره حقوقی رایگان - رابطه تلگرامی

سلام من با خانمی در ارتباط بودم متاهل بود خودشون هم راضی بودن بعد کات کردیم و چند روز پیش شوهرش به من زنگ زد و تهدید به شکایت و ابروریزی کرده و الان به من پیام داده ابلاغیه میفرستم برات. باهاش پیامک دادم که ببخشید و این چیزها ولی ایشون فحش دادنو گفتن گردن کلفتم و ابروتو میبرم میتونن کاری کنن؟ من فکر میکنم ترسوندن فقط

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بستگی به محتوای پیامهای تبادل شده دارد.در صورت تمایل می توانید تماس بگیرید.09128889189

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر پیامها حاوی ارتباط نامشروع باشد با شکایت ایشان به شلاق محکوم میشوید