مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمد

سلام طبق رای دادگاه کیفری2. اینجاب به 6 ماه حبس تعزیری و پرداخت دیه شدم به دلیل شکستن بینی. تا ظرف مدت دو سال پرداخت کنم که مدت 20 روز زمان برای درخواست تجدید نظر دارم. سوال من این هست
1:حبس شش ماه جز حبس درجه چند تعزیری محسوب میشه.
2: اتهام من ضرب و جرح عمدی هست پس چرا مهلت دیه رو دو سال در نظر گرفتن که برای شبه عمد هست
3: و سوال آخر اینکه اینجانب رو کدام بخش تجدید نظر بدهم برایم بهتر است. تشکر از مشاورتون. یا علی

پاسخ ها :

حسن  باقري نژادبنام

جناب آقای حسن باقري نژادبنام :

تجدید نظر روی قسمت شش ماه حبس بدهید بنظرم درجه شش باشه
دوسال مهلت پرداخت دارید وفق قانون به شرط عدمدمطالبه شکی ( مضروب ) و مبلغ دیه به روز پرداخت لحاظ میگردد با توجه به تجربم مبلغ دیه رو پرداخت کن اگه میتوونی رضایت شو بگیر تجدیدنظ با توجه به کرونا حبس تون تبدیل میکنه به جزای نقدی