مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اعسار

با سلام و خسته نباشید من سال 92 تصادف کردم و دیه باید بدم و الان اعسار دادم و قبول شده و دادگاه تقاضای شناسایی اموال به بانک و اداره ثبت داده ولی شاکی رفته از گواهینامه من درخواست استعلام داده متوجه شدم گواهینامه که چندین سال پیش گرفتم تو سیستم نیست چون من با پول گرفتم .. الان دادگاه دفعه بعد واسه گواهینامه چه توضیح بدم ممنون میشم راهنمایی دقیق کنید. اعسارم بهم میخوره و بخاطر گواهینامه زندان میشم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ارتباطی به اعسار ندارد وگواهینامه حکمی مجزا است.یاالله