مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به فرزند پسر در زمان حیات

سلام و ممنون از پاسخ گویی
من یک خانم 47 ساله هستم بیماریهای زمینه ای متعدد دارم . یک پسر و یک دختر دارم و همسرم نیز در قید حیات میباشد .
از انجا که همسر و دخترم بسیار منفعت طلب و زیرک هستند نگران این هستم که با زبان بازی های فراوانشان تمام اموال مرا تصاحب کنند و به پسرم که کوچک تر است چیزی نرسد . پسرم برخلاف همسر و دخترم فرد ساده و بسیار دلسوز من است . میخواهم حداقل یک باب مغازه را به نام پسرم کنم . اما تا زمان حیات خودم خودم مالک باشم و از آن استفاده کنم .
آیا راه قطعی وجود دارد که بعد از مرگم همسر و دخترم نتوانند این مغازه رو از دست پسرم در بیاورند ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

صلح عمری ملک به فرزند پسر صلح عمری ملک قبل از فوت صلح عمری انتقال ملک به فرزند قبل از فوت انتقال ملک به فرزند