مشاوره حقوقی رایگان - برائت از اتهام

وقت به خير
برادر بنده در يك شركت هرمی دو سال مشغول به فعاليت بود، و يك سال قبل از دستگيری كل مجموعه، قطع همكاری كرده بود
اكنون برادر مرا حدود دوماه هست بازداشت با وثيقه سنگين كرده اند، و اتهام معاونت در كلاهبرداری شبكه ای
خواستم بدونم، حداقل و حداكثر جرم كه به ايشان ميشود داد چيست
با توجه به اينكه برادر من به هيچ عنوان از كلاهبرداری بودن مجموعه مطلع نبود و وقتی مطلع شد خارج گشت

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.وکیل بگیرید انشاالله نتیجه می گیرید.یاالله