مشاوره حقوقی رایگان - کیفری مازندران ساری

باسلام خدمت کارشناسان محترم.
سوالم این است جرم شرکت وهمکاری در شبکه کلاهبرداری که بازس شعبه باکیفرخواست صادره علیه این کلاهبردارن وارجاع به شعبه یک دادگاه کیفری استان مثلا یک نفرمتهم با5شاکی چ حکمی براش میزنن؟متشکرم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه حکم قابل پیش بینی نیست و بستگی به دلایل و مستنداتی دارد که در پرونده درج شده است و نتیجه بستگی استدلال و نظر مقام رسیدگی کننده دارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه به حداکثر مجازات محکوم خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند;
نتیجه قابل پیش بینی نیست
بستگی به مدارک و اوضاع احوال پرونده دارد و دفاعی‌ات آنان و وکلایشان

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند مشاوره و ارسال و بررسي محتويات و مدارك پرونده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حبس و رد مال و جریمه نقدی باید در کیفری استان دفاع شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جرم کلاهبرداری در صورت اثبات از سوی دادگاه مجازات یک تا هفت سال حبس، رد مال، وجزای نقدی معادل مبلغ کلاهبرداری دارد ، تشخیص با دادگاه می باشد .