مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری شبکه ای

باسلام
بنده بایک موسسه حقوقی بابت چکی ب مبلغ850میلیون ازطریق کلاهبرداری در این چک ازحقیرامضاءواثرانگشت بعنوان ضامن ازحقیرگرفتن که درکارشناسی انگشت نگاری این امضاءواثرانگشت تاییدوحقیر ب هردری زدم نتونستم بی گناهیمو ثابت کنم و4.5دانگ ازتنهاسرمایه ام که یک مغازه بودروگرفتن.
بعدمشخص شداین فردیکه مغازه روازم گرفته دریک باندکلاهبرداری شبکه ای بطورغیرمستقیم دست داشت که این موسسه فوق ادعا کردم که میتونه کلاهبرداری این شخص روثابت کنه ودرقبالش 170میلیون تومان یعنی 20%مبلغ چک روبگیره حقیرهم قبول کردم 50میلیون پرداخت کردم مابقی انتهای کار.سوال اصلی ام اینجاست.
اینکاربیشتراز2سال طول کشید مابین کارمدیرموسسه گفت من دیگه برات کاری انجام نمیدم باتوجه ب اینکه مدارکی علیه اون طرف داشت .گفت اگرمیخوای برات انجام بدم بایدقرارداد جدید بنویسیم حقیرازروی ناچاری چون وکلای دیگه ازموضوع پرونده اطلاعی نداشتن که برم پیش اونها قردادبنویسم مجبور قرارداد جدید با8برابراون مبلغ قدیم که 170میلیون بودبیشتر.که همه این مبلغ رودرپایان کاربگیره.
الان بازپرس کیفری باتاییددادستان رای رومبنی برکلاهبرداری شبکه ای به نفع حقیردادندوپرونده به شعبه 1کیفری استان دراواخردیماه 1401ارجاع ومنتظررای قاضی میباشم.
الان بابت اینکارکه موسسه برام کرده ومبلغ رو8برابرکرده میتونم چکار کنم.
لطفا حقیرروراهنمایی بفرمائید که اگر ان شاءالله قاضی کیفری هم رای بازپرس کیفری روبنفع حقیرصادرکنه متحمل اینقدرهزینه نشوم.ممنونم ازجواب کارشناسان محترم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید طبق قرارداد حق الوکاله وکیل را پرداخت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون قرارداد وجود دارد به نظر اقدام خاصی متصور نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انشالله که رای برگشت 4/5 دانگ مغازه ات را بگیرد بعد اگر خواستی شکایت کن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قرارداد حق الوکاله وکیل را پرداخت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما را باید در مشاوره جواب دهیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهارنظر دقیق‌تری به توان کرد و راهنمایی شوید