مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی توسط اداره برق و اداره راه

سلام.
زمین کشاورزی که سند مشاع دارن و به مدت 50 سال هسش که کشت میشه از سال 77 اداره برق جهت انتقال برق به روستای بالاتر، ستون برق داخل زمین زدن که زمین کشاورزی که قبلا کشت میشد و الان باغ هسش را تصرف کردن. قسمتی دیگه از زمین نیز اداره راه تصرف کرده که کل زمین سند مشاع داره و زمین آزاد می باشد. آیا ما میتونیم حق خودمون بگیریم از این دو اداره؟

پاسخ ها :

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

استان :

سلام بله میتوانید تحت عنوان تصرف عدوانی ،و ممانعت از حق از ایشان شکایت نمایید

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

شما میتوانید بر علیه ادارات مذکور شکایت کیفری و رفع تصرف بخواهید