مشاوره حقوقی رایگان - پرونده جرحی با حکم قطعی استان و نقص پرونده توسط دادسرا از اول

سلام. تازه متوجه شدم که دادسرا اصلا شهود رو احضار نکرده و به شهادت نامه در کلانتری بر شرح حادثه بسنده کرده و اجرا شده قطعیت پیدا کرده الانم اجرای احکام کیفریه!!!سه شنبه هم رسیدگی بدوی شروع میشه. شهود هم حاضر به شهادت نیستند
چه کنم ؟؟ متهم از این مسئله آگاهه یحتمل و درخواست متناسب میکنه!!!!
آیا من مقصرم ؟شهود ؟دادسرا؟
دیه و حبس تعزیری داره پرونده

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرشهودرامعرفی کردید،تقاضای احضاربه دادگاه نمایید.موفق باشید