مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور با فرزندان تحت حضانت

سلام سه سال پیش از همسرم جدا شدم حضانت بچه ها با توافق خودم و شوهرم به من داده شده . الان قصد ازدواج با فردی که سوئیس زندگی می کند را دارم و برای بردن فرزندانم که دو دختر 7 و 12 ساله هستند نمی دونم باید چکار کنم . اجازه ی پدر لازم هست و پدرشون هم موافق هست ولی نمی دونم کجا باید ثبت بشه و نامه بگیرم برای سفارت. ببخشید طولانی شد

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اجازه خروج از کشور برای فرزندان در دفتراسناد رسمی صورت میگیرد