مشاوره حقوقی رایگان - داشتن حق طلاق توسط خانم

با سلام و خسته نباشید
سوالی داشتم از خدمتتون
راجبه اینکه از بستگان بنده که خانم هستن، دارای حق طلاق از همسرشون هست و میخواد درخواست طلاق بده. خواستم ببینم که این جلسات مشاوره قبل از طلاق تا چه حد میتونه باعث ایجاد مشکل برای جدایی بشه؟؟؟
ینی آیا میتونن اجازه ندن که طلاق صورت بگیره؟؟؟، و اینکه آیا با داشتن وکیل به مشاوره نیاز هست یا میشه به مشاوره نرفت؟؟؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

جلسات مشاوره بیشتر حالت فرمالیته دارند.دربرخی موارد نادر مشاورنظرمیدهد که طرفین توان زندگی مشترک دارند.بله مشاوره توسط خود شخص باید انجام شود نه وکیل

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی به مفاد وکالتنامه دارد در ضمن چرا خود بستگان شما کار خود را پیگیری نمیکند ؟؟؟؟