مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام من 13 تا چک سال 95 داده بودم به کسی امانت حامل هم هست می خواستم ببینم جلسه اول که وقت رسیدگی دارم واسم جلب صادر می شه یا نه و اینکه فقط یه شاهد دارم که چک ها امانت بوده شورا قبول می کنه شاهد ما یا نه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام طبق اصل چک برای امانت نیست و برای حواله و انتقال وجه است و چون ادعای شما خلاف اصل است باید بتوانید ادعایتان را ثابت کنید که یکی از راه های اثبات شکایت خیانت در امانت است شهادت شرعی شهادت دو مرد عادل است

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.جلب صادر نمی شه ودلیل برای امانی بودن چک ها کافی نیست.یاالله