مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو لیزینگی

با سلام
بنده از یکی از همکاران به جای طلبم خودروی ایشان یک دستگاه ام وی ام 315 مدل 93 که لیزینگی می باشد را به صورت قولنامه خریداری نمودم، بعد از ثبت قولنامه متوجه شدم که خودرو لیزینگی می باشد، چطور می توانم مبلغ بدهی ماشین را متوجه شوم و اینکه چگونه پیگیر آزاد شدن سند خودرو شوم، با توجه به اینکه ایشان در زمان معامله اعلام کردن که سند فعلا در دسترس نیست و به بنده فقط برگ بیمه و کارت خودرو را تحویل دادند. ممنون

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

چنانچه به لیزینگ وبدهی خودرو جاهل بوده آید واقساط پرداخت نشده است با دادخواست الزام به فک سند و پرداخت اقساط اقدام کنید

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

بایستی به نمایندگی مربوطه مراجعه‌ کنید و چنانچه‌ نمایندگی تعطیل شده باشد به شرکت‌ یا نمایندگی جانشین‌ که عهده‌ دار امور نمایندگی شده مراجعه‌ کنید