مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از پرداخت چک

سلام. یک فقره چک به مبلغ 20 میلیون بدون تاریخ صادر کردم و مبلغ 10میلیون پول دستی ازش گرفتم. مبلغ 10میلیونو پرداخت کردم طرف چکو تاریخ زده و برای 20 میلیون اقدام کرد و دادگاه 10میلیونو قبول کرد چون چک 20 میلیون هست من 10 میلیون محکوم شدم و مبلغو پرداخت کردم چون حسابمو و ماشینمو توقیف کرده بود و طرف رضایت داد.حالا از چه طریقی میتونم پیگیری برای مبلغ 10میلیونی اضافه دادم اقدام کنم

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام اگر شما 10 میلیون تومان را از طریق بانک و رسید های بانکی پرداخت کرده اید می توانید به استناد رسید ها دادخواست استرداد وجه مطرح نمایید