مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

سلام وقتتون بخیر
مادر بنده فوت کردن و در شناسنامه اش اسم منو برادرم هست اما یادمه خیلی سال پیش میگفتن مادرم در سن 12 سالگی ازدواج کرده بود و فرزندی هم بدنیا اورد اما بعدش جدا شده بود. مادرم اصلا دوست نداشت درباره اش حرفی بزنه و ما هم هیچوقت پیگیر نشدیم. حالا برای انحصار ورثه ما اصلا نمیدونیم فرزندی بوده یا نه چون اسمشم نیست.
اسمشو جز ورثه ننوشتیم و تا الان که 10 ماه گذشته کسی هم پیدا نشده که ادعا کنه.
اگه هم پیدا بشه ما خودمون حقشو میدیم و نمیزاریم به شکایت برسه.
سوال من اینه آیا در روند اینکار از ثبت احوال استعلام شده ؟ یا باید خودمون شخصا اینکارو میکردیم ؟
ممنون میشم جواب کاملی بمن بدید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.. بهتره جستجوکنیدوشوهرقبلی راپیداکنیدوازطریق ایشان پی به هویت برادریاخواهرناتنی ببرید وا گرهویت شوهرقبلی هم براتون محرزنیست,درخواست گواهی حصر وراثت را برمبنای وراث فعلی بدهیدهروقت فردمذکوراحرازهویت شددرخواست اصلاح گواهی حصر وراثت رابنمایید.