مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

باسلام بنده داخل کوچه فرعی از پارک در اومدم خواستم دور بزنم یکی از خیابان اصلی وارد کوچه شد خورد بi ماشینم بنده اوایل کوچ بودم دید کافی نداشتم افسر منو مقصر دونست خواستم ببینم مقصر واقعا منم لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام اظهارنظر در این خصوص در صلاحیت و تخصص کارشناسان راهنمایی و رانندگی و و متخصص در امور تصادافات خواهد بود و وکلا صلاحیت اظهار نظر در این موارد را نخواهند داشت از کارشناسان راهنمایی و رانندگی مشاوره بگیرید