مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صاحابکار

سلام. من حدود 5 ماه پیش برای شخصی مشغول به کار بودم. او شخص جواز کسب نداره ولی خیلیا هستن که بدون جواز کسب کار ام دی اف انجام میدن و من هم از طریق شخصی با ایشون اشنا شدم و مشغول کار شدیم. ولی ایشون حدودا 3ماه میشه که حقوق بهم نداده و تماسهای من رو جواب نمیده و فکر میکنم نمیخواد پولم رو بده. من چجوری میتونم حقم رو ازش بگیرم. با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شکایت به اداره کار بادلیل شهادت شهود دال بر برقراری رابطه کار وکارگری با ایشان.یاالله