مشاوره حقوقی رایگان - تقاضاي طلاق بدليل ازدواج مجدد(تجديدفراش)زوج

سلام زوج و زوجه دچار اختلافاتي شده و زوجه قهر نموده و جدا از زوج و الان در خانه پدرش بسر مي برد و زوج دادخواست الزام به تمكين داده تا زوجه برگردد و دادگاه حكم بازگشت زوجه به منزل زوج را صادر نموده ولي زوجه براي تمكين نميرود و زوج براي زوجه پيغام فرستاده اگر به خانه شوهرت كه من باشم برنگردي ميروم از دادگاه حكم و تقاضاي تجديد فراش يا ازدواج مجدد ميگيرم و زوجه هم گفته اگر ازدواج مجدد كني طبق ١٢ بند تقاضاي طلاق موجود در سند ازدواج كه به امضاي ما زوجين رسيده من كه زوجه باشم هم تقاضاي طلاق را از دادگاه ميكنم و از طريق دادگاه طلاق ميگيرم،حال با توجه به اين توضيحات، در صورت تجديدفراش يا ازدواج مجدد زوج، آيا زوجه ميتواند طلاق بگيرد؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بدون اذن داگاه بلی.یاالله