مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی و پرداخت مهریه

‏سلام خسته نباشید و خدا قوت.
سوال مهمی ازتون داشتم اگه میشه پاسخ بدید در دایرکت.

بنده با همسرم امروز توافق کردیم در قبال دریافت 5 سکه امامی بسال86 ، از الباقی مهریه که 114 سکه بود بگذره و طلاق حادث بشه . بنده و خانواده همسرم تو مرکز مشاوره جهت طلاق برگه‌ای یادداشت کردیم به صورت دستی با امضا و اثر انگشت دو طرف و شهود که این برگه در حال حاضر دست بنده هستش و بنده در حضور شاهد 5 سکه رو پرداخت کردم. حالا میخوام بدونم این توافق چقدر اعتبار داره و نگرانیم اینه که زیر توافق نزنه.
ممنون میشم سریع جواب بنده رو بدید چون نگرانی زیادی دارم بابت این موضوع

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام زوجه حتی پس از طلاق و تا مدت عده می تواند به بذل رجوع نماید و در مقابل شما هم حق رجوع دارید و طلاق از بین می رود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اشتباه کردی ودعا کن که زیر قولش نزنه.یاالله