مشاوره حقوقی رایگان - پارک بيش از يک خودرو در آپارتمان

ساختمان دارای ٧ واحد ميباشد پاركينگ ٥ ماشين بيشتر جا نميشه ٢ تا در حياط ميزنن مالک يكی از واحد ها ٣ تا ماشين ميارن يكی تو پاركينگ ٢ تا تو حياط بنده يک بار ١١٠ رو زنگ زدم ايشون با فحاشی كارشون رو ادامه دادن برا فحاشی شكايت كردم آيا ايشون همچنان به كارشون ميتونن ادامه بدن؟ حق پارك بيش از يك خودرو دارن؟در سند تمام واحد ها پاركينگ مشاع ميباشد و چيزي قيد نشده كه جاي كسي مشخص باشد

پاسخ ها :

سيده آرزو  حسيني

سرکار خانم سيده آرزو حسيني :

پارکینگ آپارتمان در صورتی که در اسناد مالکیت یک ملک ثبت نشده باشد، جزو مشاعات ساختمان محسوب می‌شود بنابراین اگر واحد یا واحدهایی به این موارد پایبند نباشند و از قانون تخطی کنند اقدام ایشان تصرف مشاعات آپارتمان و ایجاد مزاحمت تلقی می‌شود که از طرف اهالی آپارتمان قابل طرح و پیگیری است.