مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو

2روز پیش در جاده ای دچار از دست دادن کنترل ماشین شدم و ماشین من با درخت برخورد داشت و در چند متر نزدیک ما 2زن پیاده روی میکردند وقتی ماشین من منحرف شد انها ترسیدند و زمین خوردن ولی ماشین من هیچ برخوردی با انها نداشته و با درخت برخورد کرده و بعد از معذرت خواهی مارو قبول نکردند و از پلاک ماشین عکس گفتن .دیروز به ما با شماره مبایل زنگ زدن و گفتن ازتون شکایت میکنیم میخوام بدونم وقتی من با اینا برخوردی نداشتم و ماشینم صدمه دید در برخورد با درخت اینا چه شکایتی علیه من دارند؟یعنی من زدم به درخت و چون اینا ترسیدن و انداختن خودشونو زمین چون فک کردن من بهشون میزنم شکایتشون مورد قبوله؟؟ راه حل این مشکل چیه باید چه کار کنم.با تشکر

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

سلام..باید پزشکی قانونی علت جراحت را مشخص و نوع اصابت را معیین کند..