مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه برای آزمون وکالت

سلام و درود من به 8 سال حبس بابت کلاهبرداری محکوم شدم پس از گذراندن نزدیک 3سال با تعلیق آزاد شدم مدرک کارشناسی حقوق دارم تا چه زمانی این سوپیشینه باعث میشه من نتونم در صورت قبولی وکالت پروانه بگیرم منظورم این است تا چند سال طول می‌کشه رفع اثر بشه ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ولی تا آنجایی می‌دونم بعد از یک مدت رفع اثر میشه

سوء پیشینه برای آزمون وکالت سوء پیشینه کلاهبرداری سوء پیشینه کلاهبرداری