مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو مبایعه نامه ای و وکالتی

با سلام و عرض خسته نباشید
برای ماشینی که مبایعه نامه ای و وکالتی تحت تملک بوده و قبل از شکایت همسر برای پرداخت مهریه فقط بصورت مبایعه نامه ای فروخته شده، اگر بعنوان مال طرف شکایت توسط همسر معرفی شود قابل فروش هست یا نه ؟

پاسخ ها :

توقیف خودرو مبایعه نامه ای برای مهریه توقیف خودرو مبایعه نامه ای فروش خودرو برای پرداخت نکردن مهریه توقیف خودرو مهریه خودرو مبایعه نامه ای خودرو