مشاوره حقوقی رایگان - رسید واریز بابت چک برگشتی

سلام من دو فقره چک برگشتی از مشتری در اختیار دارم که یکی از چکها طی چند قسط با مصالحه به مشتری عودت شدودر جلسه دادگاه همان رسیدهای واریزی قبلی را ارائه کرده و مدعی است این واریزی ها بابت چک برگشتی دوم است واین در حالی است که فقط یک مستند واریز است و اشاره به شماره چک نشده است آیا در قانون برای واریزی ها ماده و یا.....وجود دارد
ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

سلام..خیر..اگر فیش یا واریزی ها قید گردیده که بابت فلان چک بوده شما محکوم هستید وگرنه باید مبلغ چک را پرداخت کند و محکوم است.اشاره کنید که مشتری بنده بوده.