مشاوره حقوقی رایگان - توهین و ضرب و شتم شوهر، عدم تمکین

سلام خسته نباشید. بدلیل زندگی با مادرشوهرم در یک منزل و دخالتهای بیجای اطرافیان اختلافات زیادی در زندگی ما ایجاد شده، شوهرم سابقه ضرب و شتم منو داره و من خواستار منزل جدا از مادر شوهرم هستم ولی شوهرم قبول نمیکنه، مدام در منزل توهین میکنن بهم و تهدید به زدن و اینکه میگه برو خونه پدرت، بعد از یک جر و بحث و بدلیل ترس از دعوا و کتک کاری به منزل پدرم اومدم، حالا عدم تمکین داده برام، باید چیکار کنم؟ آیا به دلیل آزارهای لفظی و روانی و درخواست منزل جدا از مادرش میتونم عدم تمکین کنم؟ در ضمن مدتی هست که نفقه درست (در سطح خانواده خودمون) نمیده

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادخواست تقابل نفقه و تهیه مسکن و لوازم بدهید‌ . ضمنا درخصوص تمکین به عدم امنیت جانی خود اقرار کنید تا حکم تمکین صادر نشود