مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

سلام روزتون بخیر
بنده 2 سال پیش محکوم شدم به مبلغ 150 که با تاخیر تادیه 270 محاسبه شد، حالا من 2 سال در زندان بودم که با موافقت اعسار و تقسیط بنده و پرداخت پیش پرداخت چند ماهه ازاد شدم، محکومیت من برج 4/97 بود خانواده من یک ماشین خریده بودن که بنام من زده بودن و کلیه هزینه ماشینو با کارتهای اعتباری خودشون انجام دادن و من 45 روز بعد از محکومیتم و 20 روز بعد از صدور اجرائیه ماشینو بنام پدرم زدم ... و شاکی بنده مجددن شکایت کرده به عنوان فرار از دین آیا با معسر شناخته شدن من و پولهایی که خوده پدرم ماشینو خرید و صرفا فقط بنام من بوده باز امکان محکومیت من هست یا میتونم دفاع کنم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ظاهر امر این است که معامله شما به قصد فرار از دین بوده چون بعد از صدور حکم قطعی انجام شده است. از طرفی اگر به صورت کیفری هم محکوم نشوید ممکن است در میزان اقساط شما تاثیر گذار باشد.