مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

سلام. من یک سال قبل خانه ام را با اسب معاوضه کردم. سه ماه قبل سند قطعی زدم. الان زنم به عنوان مهریه فرار از دین اعلام بطلان معامله و معامله صوری را کرده است. تقریبا سه ماه بعد از سند قطعی که یک ماه بعد دادگاه داریم. اما در قولنامه یک سال قبل نوشته ام. معامله نقدی که پولی از حساب بانکی بین ما رد بدل نشده است. خواستم ببینم به نظر شما تکلیف من چیه؟ ضمنا مدارک اسب موجود می باشد. آیا اسب هم به عنوان مهریه توقیف می شود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اسب هم میتواند برای مهریه توقیف شود لیکن برای اثبات فرار از دین نیازمند بررسی اسنادی زوجه است